Spreekuur
Consult
Voor het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u tussen 8.15 - 10.00 uur bellen naar 040-2418992.
Wij werken uitsluitend op afspraak. Bij het maken van de afspraak zal de assistente u een aantal vragen stellen. Zo kan er worden beoordeeld of een afspraak noodzakelijk is, op welke termijn uw afspraak plaats dient te vinden en hoeveel tijd er voor u gereserveerd dient te worden.
E-consult
https://nl.cgmlife.com/portal/#/consultation/?institution=d6dab10d-e318-43d5-a348-979aba63e978
Huisbezoek of terugbelverzoek
Het aanvragen van een huisbezoek of terugbelverzoek is alleen mogelijk in overleg met de assistente. Bel hiervoor tussen 8.15 - 10.00 uur naar 040-2418992. Het is -indien mogelijk- in veel gevallen beter als u naar de praktijk komt, aangezien we daar meer mogelijkheden hebben voor onderzoek en behandeling. De huisarts streeft ernaar u te bezoeken tussen 12.00 en 14.00 uur.
Kraambezoek
Na uw bevalling is er, indien gewenst, de mogelijkheid dat de huisarts u en uw pasgeboren baby thuis komt bezoeken. Het is voor de huisarts meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe aanwinst. Wij ontvangen graag een geboortekaartje, zodat de assistente een afspraak voor dit kraambezoek kan inplannen.
Uitslagen
U kunt uw uitslag vanaf 9.00 uur opvragen bij de assistente. Hiervoor belt u naar 040-2418992. Uw huisarts heeft tijdens het consult een indicatie gegeven wanneer de uitslagen te verwachten zijn.
Huisarts in opleiding (AIOS)
Drs. Berkhoudt is huisartsopleider. Dit betekent dat er vaak een huisarts in opleiding werkzaam zal zijn in de praktijk. De huisarts in opleiding is een afgestudeerd arts en bevoegd om zelfstandig uw klachten te beoordelen en te behandelen. Bij twijfel zal de huisarts in opleiding altijd overleggen met Drs. Berkhoudt. De huisarts in opleiding werkt een jaar lang in de praktijk
Assistentenspreekuur
Naast spreekuur ondersteunende taken (zie hiervoor de link assistente/SOH) kunt u voor een aantal medische handelingen terecht op het spreekuur van de assistente.
Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:
- het meten van de bloeddruk
- aanstippen van wratten
- verbinden van wonden
- hechtingen verwijderen
- urine onderzoek
- suikercontrole
- injecties
- reizigersadvisering en vaccinaties (valt niet onder NHG-accreditatie)
- het maken van ECG’s
- verwijderen van spiralen
- het maken van uitstrijkjes
- het uitspuiten van oren
POH spreekuur
De praktijkondersteuners dragen zorg voor onze patiënten met chronische ziekten, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, astma, COPD en jongeren/volwassenen met een psychische aandoening. De praktijkondersteuner heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd en werkt onder supervisie van de huisarts. De taken worden zelfstandig uitgevoerd in de vorm van spreekuren, huisbezoeken, voorlichting, educatie en instructie.